Crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen

Crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen, aan de rand van Nijmegen, ligt in een rustiek park waar crematorium, uitvaartcentrum en uitvaartzorg samenkomen. De warme en intieme setting van de verschillende ruimtes staat aan de basis van een passend afscheid waarin alle uitvaartwensen worden meegenomen.

Het crematorium in Beuningen staat in de omgeving bekend om zijn warme uitstraling en vriendelijke medewerkers. Dit crematorium heeft twee aula’s. Mosa; Een kleine aula met ongeveer 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een intiem en persoonlijk afscheid. Vacalis: een grote aula met ongeveer 250 zitplaatsen.

Met muziek, licht, kleuren en beeld wordt er gezorgd voor een passende omgeving die troost biedt en waarin u zich prettig voelt. Beide aula’s beschikken over een eigen ontvangst- en familiekamer.

24-uurs rouwkamers

Het uitvaartcentrum beschikt over 24-uurs rouwkamers waar u van het moment van overlijden tot aan de dag van de plechtigheid gebruik van kunt maken.

Tijdens familiebezoek of condoleance kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van koffie, thee en belegde broodjes, tot uitgebreide culinaire arrangementen die passen bij een sfeervol afscheid.

Crematorium Beuningen - Estia uitvaartenCrematorium Beuningen

Kleine zaal Yardenhuis van Beuningen - Estia uitvaartenKleine zaal Mosa

Ontvangsruimte Yardenhuis van Beuningen - Estia uitvaartenOntvangstkamer

Asbestemming

Het gedenkpark is de aangewezen plek om in alle rust tot bezinning te komen en uw dierbare te herdenken. Het gedenkpark biedt strooivelden, een urnenmuur, een urnentuin en andere herdenkingsmogelijkheden.

Samengevat beschikt Crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen over:

  • Grote aula met 220 zitplaatsen
  • Kleine aula met 50 zitplaatsen, voor intiem, persoonlijk afscheid
  • 24-uurs rouwkamers
  • Rustiek gedenkpark
  • Speelhoekjes voor de kleinste nabestaanden
  • Speciale kamer voor opbaren van baby’s en kinderen

Het adres van crematorium Beuningen Rijk van Nijmegen: Schoenaker 12, 6641 SZ  in Beuningen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Beuningen zijn dan kunt u contact opnemen met Francine  Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077.  Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.  Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.