Crematorium De Omarming

Crematorium De Omarming is een sfeervolle plek op een unieke locatie vlakbij de begraafplaats. Dit crematorium heeft een fijne uitstraling maar ook medewerkers die met zorg, betrokkenheid en gevoel rondom het laatste afscheid begeleiden.

Er zijn twee aula’s; de kleine aula voor een intiem afscheid met maximaal 35 zitplaatsen (Walburgzaal) of een afscheid met 195 zitplaatsen (Monetzaal).

Projectie van foto’s van de overledene of ander beeldmateriaal tijdens de afscheidsdienst, live muziek, een voordracht, het dalen van de kist; alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig.

Koffiekamers

Crematorium de Omarming beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte  beschikbaar is.

24-uurs kamers

De kamers zijn sfeervol ingericht waarbij voldoende ruimte is voor een persoonlijk tintje; bloemen, foto’s of voorwerpen die van emotionele waarde zijn voor u of de overledene. Voorafgaand aan de crematie kunt u in klein gezelschap afscheid nemen van de overledene in de intieme familiekamer. Zowel bij de opbaarkamers als in de familiekamer is een keukentje aanwezig waar u zelf koffie kunt zetten.

Grote zaal Crematorium de omarming - Estia uitvaartenGrote aula Monetzaal

Kleine aula Crematorium de omarming - Estia uitvaarten (2)Kleine zaal Walburgzaal

Koffiekamer Crematorium de omarming - Estia uitvaartenKoffiekamer

Koffiekamer Crematorium de omarming - Estia uitvaartenKoffiekamer

Het adres van  Crematorium De Omarming is; Voorsterallee 95, 7203 DN in Zutphen

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium De Omarming zijn dan kunt u contact opnemen met Francine  Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.  Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.