Crematorium Jonkerbos

Crematorium  Jonkerbos is bekend om de hoogwaardige dienstverlening en de vele mogelijkheden op het gebied van gedenken. Het crematorium ligt net buiten het centrum van Nijmegen aan de Weg door Jonkerbos. Dit crematorium heeft twee aula’s; de grootste aula met 135 zitplaatsen (de Boszaal) en de kleine aula met 35 zitplaatsen (de Jonkerzaal). Sids kort is er een ruimte waar er met een kleine groep informeel afscheid kan worden genomen.

Jonkerbos biedt alle mogelijkheden om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overleden dierbare. Op Jonkerbos hebt u alle ruimte om de plechtigheid naar de wensen van de overledene en/of de nabestaanden in te vullen.

Asbestemming

In het gedenkpark vindt u vele mogelijkheden om een gedenkwaardige plek uit te zoeken voor de as van uw dierbare. Er zijn columbaria, elk verschillend in stijl, een urnentuin, diverse gedenkplaatsen en een strooiveld.

24-uurs kamers

Jonkerbos is al vele jaren een vertrouwde naam in Nijmegen als het gaat om afscheid nemen. In reactie op de toenemende vraag van nabestaanden om in de dagen voorafgaand aan de plechtigheid ook op Jonkerbos afscheid te kunnen nemen, beschikt het crematorium over een kleinschalig rouwcentrum.

In de afscheidskamer, die huiselijk en warm is ingericht, kunnen familie en vrienden afscheid nemen wanneer zij willen en op hun eigen manier. De rouwkamer is op afspraak geopend en heeft een separate ingang. Jonkerbos biedt nu dus alles op één plek.

Grote zaal Crematorium Jonkerbos - Estia UitvaartenGrote aula Boszaal

Kleine zaal Yardenhuis van Beuningen - Estia uitvaartenKleine aula Jonkerzaal

Familiekamer Crematorium Jonkerbos - Estia UitvaartenFamiliekamer

Rouwkamer Crematorium Jonkerbos - Estia UitvaartenRouwkamer

Het adres van crematorium Jonkerbos is; Weg door Jonkerbos 51, 6532 CN Nijmegen

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Jonkerbos zijn dan kunt u contact opnemen met Francine  Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.  Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.