Crematorium Waalstede

Crematorium Waalstede is een modern en mooi crematorium.  Het gebouw kenmerkt zich door een eigentijdse, ruime vormgeving en warme interieurkleuren. Dit crematorium heeft twee aula’s. De kleine aula met maximaal 25 personen voor een informeel afscheid en de grote aula met ongeveer 175 zitplaatsen en 250 staanplaatsen.

De koffiekamers

Er zijn in totaal drie koffiekamers, met voldoende capaciteit. Twee hiervan zijn aan elkaar te schakelen voor grote uitvaarten tot 400 personen. Deze twee koffiekamers beschikken tevens over een terras. Ook heeft crematorium Waalstede de beschikking over een lounge. Hier kunt u na afloop van de afscheidsdienst en het samenzijn nog even met uw familie napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

24-uurs rouwkamers

Er zijn vier sfeervolle rouwkamers. Elke rouwkamer heeft een afgeschermd gedeelte waar de overledene wordt opgebaard. In het familiegedeelte heeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen en staat er natuurlijk koffie en thee voor u klaar.

Grote zaal Crematorium Waalstede - Estia uitvaartenGrote aula

Kleine zaal Crematorium Waalstede - Estia uitvaartenKleine aula

Familiekamer Crematorium Waalstede - Estia uitvaartenFamiliekamer

Ontvangsruimte Crematorium Waalstede - Estia uitvaartenOntvangstruimte

Het adres van Crematorium Waalstede: Staddijk 130, 6537 TW Nijmegen

Wilt u weten wat de mogelijkheden in Crematorium Waalstede zijn dan kunt u contact opnemen met Francine  Oldenhuizing, Estia uitvaarten, telefoonnummer 06 43877077. Wij zullen samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.  Estia Uitvaarten adviseert u graag bij de keuze voor een locatie.