Inspiratiemagazine DoodGewoon

Hierboven (wanneer u op de afbeelding klikt) vindt u “DoodGewoon, inspiratiemagazine voor een persoonlijk afscheid.” Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit magazine over de dood en alles wat er bij komt kijken wanneer u in uw eigen omgeving hiermee te maken krijgt.

‘Heeft u nagedacht over hoe u herinnerd zou willen worden?’

Het gebeurt nog heel vaak dat mensen hun uitvaartwensen met niemand besproken hebben. Hierdoor komen nabestaanden soms voor moeilijke keuzes te staan. Dit magazine is een uitgave van vier uitvaartondernemers uit Arnhem, waaronder Estia uitvaarten, en is bedoeld om u te informeren en inspireren, maar bovenal om de dood en uw eigen uitvaartwensen laagdrempeliger bespreekbaar te maken. Dit kunt u doen met iemand die dichtbij u staat, maar dit kan ook met mij, Francine Oldenhuizing van Estia uitvaarten. Geheel vrijblijvend wil ik met u het gesprek aangaan om uw uitvaartwensen samen vast te leggen. Estia Uitvaarten werkt in Arnhem en omgeving, maar desgewenst ook daarbuiten.

Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw afscheid en deze vastleggen. Een gesprek over uw eigen afscheid betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

In inspiratiemagazine DoodGewoon wordt er per onderwerp enkele verschillende voorbeelden laten zien. Het zou teveel zijn om alle mogelijkheden in dit magazine te vermelden. Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden? Of heeft u vragen? Neem gerust contact op en Estia Uitvaarten helpt u graag verder.

Inspiratiemagazine DoodGewoon

 

Recent Posts
Estia Uitvaarten - WereldLichtjesDagHet coronavirus en een uitvaart- Estia uitvaarten