Geeft rust en troost

Oriënteren

Nadenken over uw eigen uitvaart betekent een nadenken over uw leven: de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat, en dat wat werkelijk van waarde is. Het geeft uw nabestaanden houvast als u nu al uw wensen aangeeft. Ik help u hier graag mee.

Misschien heeft u al een idee hoe uw uitvaart eruit moet zien: een uitbundige ceremonie waarin het leven gevierd wordt, of juist een klein, ingetogen afscheid. Weet u al precies welke kist en bloemen u wilt? Of heeft u alleen nog maar een idee van de grote lijnen? Het is hoe dan ook een goed idee om uw wensen nu al vast te leggen. Als u wilt helpen we u daarbij, ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent, regelen we een uitvaart naar wens voor u. Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden die er zijn.

Gesprek voor overlijden

Soms loopt het leven anders dan gedacht. Misschien bent u ongeneeslijk ziek. Of nadert het afscheid van uw vader of moeder. Onderwerpen zoals het regelen van een uitvaart zijn lastig om te bespreken. Toch kan het waardevol zijn om alvast de uitvaartwensen door te nemen in een persoonlijk gesprek. Graag kom ik bij u langs om u hierbij te helpen.  -> lees verder

Mijn wensen vastleggen

Heeft u voor uw crematie of begrafenis specifieke wensen? Noteer deze dan nu alvast. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden. Het neemt hen zorgen uit handen en maakt het afscheid nog persoonlijker. U kunt uw wensen vastleggen in het boekje ‘Mijn uitvaartwensen’. Dit boekje kunt u hier downloaden of kosteloos aanvragen bij Estia Uitvaarten.
-> lees verder

Wat kost een uitvaart?

Stelt u uzelf wel eens de vraag ‘wat kost een begrafenis eigenlijk?’ of ‘wat kost een crematie?’ Als u een uitvaartverzekering heeft, past die dan nog steeds bij uw wensen voor uw uitvaart?

Ik maak graag voor u een kostenoverzicht van de uitvaart zoals u die wenst. -> lees verder

Digitale nalatenschap

In deze tijd wordt er veel digitaal gedaan. Het is dus belangrijk dat ook uw digitale nalatenschap goed is geregeld. Het is verstandig om na te denken over wat u wilt dat er met uw sociale media accounts gebeurt zoals Facebook, Twitter en Linkedin. -> lees verder

Estia Uitvaarten, oriëntatieBelangrijk in het leven