Met hart en ziel

Estia Uitvaarten

Na een overlijden van een dierbare hebben naasten het meest behoefte aan geborgenheid; de nabijheid van anderen, iemand die voor je zorgt. Ik neem u graag zorg uit handen zodat u tijd heeft voor uw emoties en voor het invullen van de uitvaart. Wanneer de tijd gekomen is dat u uw dierbare moet laten gaan wilt u dat het een gedenkwaardig afscheid wordt, een persoonlijk en passend afscheid, dat recht doet aan het leven van uw overleden dierbare.

Estia Uitvaarten biedt u een luisterend oor en denkt met u mee om er voor te zorgen dat er samen met u een uitvaart vormgegeven wordt volgens de wens van de overledene. Uw herinneringen en verhalen vormen hierbij een bron van inspiratie.

Een ingetogen of grootse uitvaart. Traditioneel of meer modern. Een duurzame uitvaart misschien. Er is tijd en rust nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die zorgen voor een mooi en uniek afscheid. Ik help u, indien nodig, graag uw wensen onder woorden te brengen en zo passende keuzes te maken. Ik hou de grote lijnen goed in de gaten maar verzorgen ook elke uitvaart tot in detail. Juist die vele, soms kleine details maken een uitvaart persoonlijk en treffend.

Het is belangrijk dat u zich kan concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn en daarom zal ik er ook alles aan doen om een situatie van geborgenheid te creëren. Ieder mens is uniek en daarom is iedere uitvaart, bij Estia Uitvaarten, ook uniek. Met een mooi en goed verzorgde uitvaart, hoop ik dat ik u troost kan bieden en zo een bijdrage kunnen leveren aan het rouwproces.

Met hart en ziel

Estia is de Griekse benaming van de Godin Hestia en is de meest zachtaardige en liefdevolle van alle godinnen. Zij is de godin van het haardvuur en de gastvrijheid. Zij geeft hartelijkheid en warmte die van je huis een thuis maken. Haar naam duidt haar aan als de godin “die vastheid geeft”. Estia vertegenwoordigde als godin de persoonlijke geborgenheid en geluk.

Estia, een naam die perfect past bij de filosofie van Francine Oldenhuizing, eigenaresse en het vaste gezicht van Estia Uitvaarten.