Recensies

Hieronder enkele recensies. (Namen zijn soms uit privacy veranderd.)

Loes en Doede Landman

“Francine heeft ons geweldig geholpen met de uitvaartplechtigheid van onze jongste zoon. Onvermoeibaar en met veel geduld en begrip heeft ze ons begeleid door de moeilijke tijd die voorafging aan de plechtigheid. Ook kwam Francine met mooie ideeën over de invulling van de dag. Het heeft geleid tot een onvergetelijk afscheid in Musis Sacrum te Arnhem. We zijn haar hiervoor enorm dankbaar!”

Harm Bakker
“Na het zeer plotseling overlijden van mijn vrouw hadden wij aan de hulp van Francine enorme steun. We wilde graag een vrouwelijke uitvaartverzorger en haar betrokkenheid voelde als een warm bad. Zij zorgde er voor dat we, ondanks de coronamaatregelen, een mooi afscheid hebben kunnen nemen van mijn vrouw. We hadden geen betere ondersteuning kunnen wensen en zijn haar zeer erkentelijk voor de manier waarop ze ons heeft geholpen in die moeilijke tijd.”
Angela van Poecke
“Francine stond ons bij in een ontzettend moeilijke tijd en deed wat ze kon om alles dat op ons af kwam na het overlijden van mijn moeder te handelen. Ze pakte elke dag een stukje aan en hielp ons er voor te zorgen dat de uitvaart uiteindelijk zo geregeld kon worden als we wilden en, nog belangrijker, zoals mijn moeder het had gewild. Ik ben erg dankbaar dat we haar hebben gevraagd. En al die tijd, en ook nu nog, hebben we het gevoel dat als er iets is we haar kunnen bellen en ze voor ons klaar zal staan.
Kortom een erg betrokken vrouw en een zegen in de moeilijke tijd na het overlijden van een dierbare.

Estia Uitvaarten, afscheid nemen van een kind

Dirk Sietses
“Francine is een warme, empathische persoonlijkheid. De uitvaart van mijn moeder, in besloten besloten kring, heeft zij perfect georganiseerd. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en ook bij onverwachte situaties is zij erg flexibel.
Francine is eerlijk, dringt niets op en denkt uitstekend mee. Alle ingrediënten om een uitvaart goed te laten verlopen, vind je bij Francine.”
Henk Nijhoff
“Dank voor de mooie dienst voor Thea, tot in de puntjes goed en liefdevol verzorgd. Dank.”

Estia Uitvaarten, afscheid nemen van een kind

Familie van Stijn

“Bedankt dat je ons bij de hand nam in deze hele heftige periode in ons leven. Je hebt eraan bijgedragen dat we naast verdriet ook heel veel warmte en liefde hebben kunnen ervaren in de korte tijd die ons met Stijn gegund was. Dat is ontzettend waardevol geweest! Je bent een prachtig mens en we hopen dat jij in je werk nog vele anderen kan bijstaan!” (27 weken zwangerschap)

Ton Mulder

“Dankzij Francine van Estia Uitvaarten hebben wij met respect afscheid genomen van onze broer. Wij hadden eerder informatie bij haar opgevraagd. Na het overlijden wisten we meteen hoe er gehandeld moest worden. Francine heeft meegedacht en suggesties gedaan waaraan wij niet gedacht hadden. Zij was tevens een steun voor ons tijdens deze droevige dagen.”

Sara Terhorst

“Francine heeft mij en de kinderen van mij vrouw erg fijn ondersteund. Ze stond 24u per dag voor ons klaar, was erg integer en professioneel. Kortom; een lief, geduldig mens waar wij echt behoefte aan hadden.”

Ben en Yne

“Met Francine hadden we gelijk een hele fijne klik. Ze is een hele lieve vrouw die tot in de kleinste details met ons heeft meegedacht. Niets was teveel.
Door de geweldige inzet van Francine kijken wij terug op een heel mooi afscheid. Wij hadden ons geen betere, persoonlijkere en warmere begeleiding kunnen wensen. Dank je wel Francine!

Estia Uitvaarten, recensies

Mirella Perrier

“Het was fijn dat je, toen onze vader al ziek was bij hem thuis kwam en al zijn wensen en de mogelijkheden met hem en ons hebt besproken. Dat voelde meteen vertrouwd. 4 dagen erna overleed hij al en wij hoefden niet meer na te denken over hoe hij het zou willen.
Francine, bedankt voor de uitstekende begeleiding en dat je iedere dag bij hem kwam kijken.
Onze kinderen, tussen de 7 en 15 jaar, konden alles aan je vragen en werden er op ieder zijn eigen manier bij betrokken. Je nam overal de tijd voor. Dat was fijn. Het was mooi om op zijn stekkie afscheid van hem te kunnen nemen. Wij zijn heel tevreden over de verzorging van de uitvaart en jouw fijne begeleiding.”