Recensies

Hieronder enkele recensies.

Estia Uitvaarten, afscheid nemen van een kind

Familie van Stijn (27 weken zwangerschap)

“Bedankt dat je ons bij de hand nam in deze hele heftige periode in ons leven. Je hebt eraan bijgedragen dat we naast verdriet ook heel veel warmte en liefde hebben kunnen ervaren in de korte tijd die ons met Stijn gegund was. Dat is ontzettend waardevol geweest! Je bent een prachtig mens en we hopen dat jij in je werk nog vele anderen kan bijstaan!”

Ton Mulder

“Dankzij Francine van Estia Uitvaarten hebben wij met respect afscheid genomen van onze broer. Wij hadden eerder informatie bij haar opgevraagd. Na het overlijden wisten we meteen hoe er gehandeld moest worden. Francine heeft meegedacht en suggesties gedaan waaraan wij niet gedacht hadden. Zij was tevens een steun voor ons tijdens deze droevige dagen.”

Sara Terhorst

“Francine heeft mij en de kinderen van mij vrouw erg fijn ondersteund. Ze stond 24u per dag voor ons klaar, was erg integer en professioneel. Kortom; een lief, geduldig mens waar wij echt behoefte aan hadden.”

Ben en Yne

“Met Francine hadden we gelijk een hele fijne klik. Ze is een hele lieve vrouw die tot in de kleinste details met ons heeft meegedacht. Niets was teveel.
Door de geweldige inzet van Francine kijken wij terug op een heel mooi afscheid. Wij hadden ons geen betere, persoonlijkere en warmere begeleiding kunnen wensen. Dank je wel Francine!

Estia Uitvaarten, recensies

Mirella Perrier

“Het was fijn dat je, toen onze vader al ziek was bij hem thuis kwam en al zijn wensen en de mogelijkheden met hem en ons hebt besproken. Dat voelde meteen vertrouwd. 4 dagen erna overleed hij al en wij hoefden niet meer na te denken over hoe hij het zou willen.
Francine, bedankt voor de uitstekende begeleiding en dat je iedere dag bij hem kwam kijken.
Onze kinderen, tussen de 7 en 15 jaar, konden alles aan je vragen en werden er op ieder zijn eigen manier bij betrokken. Je nam overal de tijd voor. Dat was fijn. Het was mooi om op zijn stekkie afscheid van hem te kunnen nemen. Wij zijn heel tevreden over de verzorging van de uitvaart en jouw fijne begeleiding.”

Henk Nijhoff
“Dank voor de mooie dienst voor Thea, tot in de puntjes goed en liefdevol verzorgd. Dank.”