Uitvaart in Elden

Uitvaartverzorging Elden

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing, gediplomeerd uitvaartverzorger en in deze kwetsbare periode verzorg ik graag de uitvaart voor u, in alle rust en naar uw wensen. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik adviseren. Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart.

Integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen is heel belangrijk. U wordt gedurende de hele periode dan ook door mij begeleid. Eén gezicht, één aanspreekpunt. Laat mij uw gids zijn in de dagen tot en met de uitvaart, zodat u alle gelegenheid heeft om op uw manier afscheid te nemen.

Uitvaartcentrum locaties

Een opbaring kan in veel gevallen thuis. Mocht een opbaring niet thuis zijn dan kan er gebruik worden gemaakt van een uitvaartvaartcentrum.

Afscheidsbijeenkomst locaties

Een afscheidsbijeenkomst kan overal worden gehouden, dus neem de tijd om een locatie te kiezen die de overledene recht doet. Dit kan natuurlijk in de aula van het crematorium of in een uitvaartcentrum, maar tegenwoordig zijn er veel meer opties. Er kan ook gekozen worden voor een andere locatie, een locatie waarmee u of de overledene verbonden bent of een bijzondere herinnering aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant of natuurgebied. Er zijn ook tal van historische gebouwen die zich hier goed voor lenen bijvoorbeeld kastelen en kloosters. Ook kun je kiezen voor het clubhuis van de sportvereniging, een kroeg of theater. Zelfs gewoon thuis of in eigen tuin. De belangrijkste vraag is of er genoeg ruimte is voor alle bezoekers. Er is vaak meer mogelijk dan er meestal gedacht wordt. Wanneer er specifieke wensen zijn op dit gebied, maak deze dan vooral kenbaar.

Condoleance locaties

Nabestaanden kunnen de condoleance helemaal naar eigen wens en smaak invullen. De meeste condoleances worden, net als de uitvaartplechtigheid gehouden in een traditionele uitvaartlocatie.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere locatie te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. U kunt vaak een dag(deel) reserveren.

Natuurlijk kan een condoleance ook thuis of in eigen tuin gehouden worden. Dat is heel persoonlijk en men hoeft geen rekening te houden met de duur van de condoleance. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er veel moet worden geregeld.

Begrafenis of crematie

Een begrafenis in Elden is mogelijk op de:

* Rooms Katholieke Begraafplaats Lucaskerkhof, Rijksweg West 54a te Elden
Deze begraafplaats, gelegen achter de Rooms Katholieke Lucas kerk, is in beheer van de Rooms Katholieke Sint Eusebiusparochie in Elden. Inwoners evenals ex-inwoners van Elden met een Rooms Katholieke binding mogen hier worden begraven.

* Protestants Kerkhof Bonifatiuskerk, Huissensedijk 10 te Elden
Dit kerkhof is gelegen bij de Nederlands Hervormde Bonifatiuskerk, aan de Huissensedijk 10 en het Ds. Van Oosterzeehuis, naast de kerk. Het hof rondom de kerk is nog steeds als begraafplaats in gebruik. De Stichting Protestants kerkhof Elden stelt zich momenteel tot doel (ex)inwoners van Elden de mogelijkheid te bieden begraven te worden op het kerkhof waar ook hun (groot)ouders en andere familieleden begraven liggen. Een kerkelijke binding met Elden is een uitgangspunt. Lees meer over kerkhof bonifatiuskerk

Estia Uitvaarten - Elden molen de HoopBonifatiuskerk

Een crematie is niet mogelijk in de Elden, wel liggen er een aantal in de omgeving.

* Crematorium Heteren FineVita

Afscheid nemen van een dierbare op een persoonlijke en kleinschalige wijze is mogelijk bij FineVita. De crematie vindt plaats in een kleinschalig en sfeervol crematorium op een goed bereikbare locatie. Dit crematorium is comfortabel, rolstoeltoegankelijk en biedt ruimte aan maximaal 25 personen.


* Begraafplaats en Crematorium Moscowa,
 Waterbergseweg 18 te Arnhem.
Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats en Crematorium Moscowa. Dit monumentale begraafpark werd in 1876 geopend, sinds 1974 is er tevens een crematorium op Moscowa. Naast grafvelden zijn er strooivelden en columbaria (urnenmuren), maar ook urnengraven en vrijstaande urnen.

Uitvaart in Elden

Naast uitvaartverzorging in de gemeente Arnhem, waar Elden onder valt, begeleid ik ook uitvaarten in andere gemeenten zoals; Overbetuwe, Lingewaard, Neder-Betuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen en Westervoort. Estia Uitvaarten is gevestigd in de gemeente Arnhem. Maar in principe strekt het werkgebied van Estia Uitvaarten zich uit tot heel Nederland. Ik volg zo veel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Ik verzorg voor u een uitvaart in Elden, ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent.

Estia Uitvaarten - De hoop, Elden
Molen De Hoop, Elden