Alles kan, niets is vastomlijnd.

Uitvaartverzorging Driel

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing, gediplomeerd uitvaartverzorger en in deze kwetsbare periode verzorg ik graag de uitvaart voor u, in alle rust en naar uw wensen. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik adviseren. Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart.

Integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen is heel belangrijk. U wordt gedurende de hele periode dan ook door mij begeleid. Eén gezicht, één aanspreekpunt. Laat mij uw gids zijn in de dagen tot en met de uitvaart, zodat u alle gelegenheid heeft om op uw manier afscheid te nemen.

De Gemeente Overbetuwe, omvat: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Loenen, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten en de buurtschappen Aam, Bredelaar, Eimeren, Indoornik, Keulse Kamp, Lakemond (deels), Leedjes, Lijnden, Loenen, Raayen, Reeth, Snodenhoek en Wolferen.

Francine Oldenhuizing - Estia UitvaartenFrancine Oldenhuizing
Tel: 06-43877077

Opbaring locaties 

Een opbaring kan in veel gevallen thuis. Mocht een opbaring niet thuis zijn/kunnen dan kan er gebruik worden gemaakt van een andere locatie zoals een sportkantine, molen of uitvaartvaartcentrum.

Afscheidsbijeenkomst locaties 

Een afscheidsbijeenkomst kan overal worden gehouden, dus neem de tijd om een locatie te kiezen die de overledene recht doet. Dit kan natuurlijk in de aula van het crematorium of in een uitvaartcentrum, maar tegenwoordig zijn er veel meer opties. Er kan ook gekozen worden voor een andere locatie, een locatie waarmee u of de overledene verbonden bent of een bijzondere herinnering aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant of natuurgebied. Er zijn ook tal van historische gebouwen die zich hier goed voor lenen bijvoorbeeld kastelen en kloosters. Ook kun je kiezen voor het clubhuis van de sportvereniging, een kroeg of theater. Zelfs gewoon thuis of in eigen tuin. De belangrijkste vraag is of er genoeg ruimte is voor alle bezoekers. Er is vaak meer mogelijk dan er meestal gedacht wordt. Wanneer er specifieke wensen zijn op dit gebied, maak deze dan vooral kenbaar.

Condoleance locaties 

Nabestaanden kunnen de condoleance helemaal naar eigen wens en smaak invullen. De meeste condoleances worden, net als de uitvaartplechtigheid gehouden in een traditionele uitvaartlocatie.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere locatie te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. U kunt vaak een dag(deel) reserveren.

Natuurlijk kan een condoleance ook thuis of in eigen tuin gehouden worden. Dat is heel persoonlijk en men hoeft geen rekening te houden met de duur van de condoleance. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er veel moet worden geregeld.

Begrafenis of crematie

Een crematie is niet mogelijk in Driel, wel liggen er een aantal in de omgeving.

FineVita te Heteren
Een stijlvol ingerichte en kleinschalige locatie, een warm ontvangst en één op één contact met onze mensen. Dat is waar Finevita voor staat. In tegenstelling tot traditionele crematoria biedt Finevita geen aula en koffieruimte. Onze locatie bestaat uit een intieme ruimte, waar in besloten kring afscheid kan worden genomen van een dierbare, en een aansluitende ovenruimte. De afscheidsplechtigheid organiseert u op een locatie naar eigen wens. Denk aan een afscheidshuis, landhuis, kasteel of een restaurant. Een locatie die bij de overledene past.

Begraafplaats en Crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18 te Arnhem.
Ten noorden van Arnhem, tegen de bossen van de Waterberg, ligt Begraafplaats en Crematorium Moscowa. Dit monumentale begraafpark werd in 1876 geopend, sinds 1974 is er tevens een crematorium op Moscowa. Naast grafvelden zijn er strooivelden en columbaria (urnenmuren), maar ook urnengraven en vrijstaande urnen.

Crematorium Jonkerbos te Nijmegen
Crematorium Jonkerbos ligt naast begraafplaats Jonkerbos. Het crematorium beschikt over twee aula’s. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. Families die de uitvaart in kleine kring willen houden kunnen voor de plechtigheid gebruik maken van de intieme Jonkerzaal waar 35 zitplaatsen zijn.

DELA crematorium en uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen
Het crematorium beschikt over vier rouwkamers waar de overledene tussen de dag van overlijden en de crematie kan worden opgebaard. Nabestaanden die veel bij de overledene willen zijn kunnen gebruik maken van de 24-uurs kamer waar men afscheid kan nemen zonder eerst een afspraak te maken. Waalstede beschikt over twee aula’s waarvan de grootste een capaciteit heeft van 150 zitplaatsen en 250 staanplaatsen. De kleine aula biedt ruimte voor dertig personen.

Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen
Het is een groot crematorium dat ook beschikt over een eigen uitvaartcentrum.
Het crematorium heeft de beschikking over twee aula’s. In de grote aula kunnen groepen worden ontvangen tot 400 mensen. Er is ruimte voor 175 zitplaatsen. De kleine aula is intiemer van opzet, hier is ruimte voor maximaal vijftig personen. Het uitvaartcentrum beschikt over 3 opbaarkamers.

Een begrafenis in Driel is mogelijk op de:

NH Begraafplaats, Kerkstraat 8, 6665 CG Driel
RK Begraafplaats, Kerkstraat 25, 6665 CE Driel

Uitvaartverzorging Driel

Naast uitvaartverzorging Driel in de gemeente Overbetuwe, waar Driel onder valt, begeleid ik onder andere ook uitvaarten in andere gemeenten zoals; Arnhem, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen en Westervoort. Estia Uitvaarten is gevestigd in de gemeente Arnhem. Maar in principe strekt het werkgebied van Estia Uitvaarten zich uit tot heel Nederland. Ik volg zoveel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Ik verzorg voor u de uitvaart in Elst, ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent.