Uitvaartverzorging in Heteren

Uitvaartverzorging Heteren

Door mijn ervaring in de gemeente Overbetuwe, waaronder ook Heteren valt, en omgeving kan ik u goed adviseren. Ik begeleid u en denk met u mee. Zodoende is er voor u alle gelegenheid om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van uw dierbare.

De Gemeente Overbetuwe, omvat: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren Homoet, Loenen, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten en de buurtschappen Aam, Bredelaar, Eimeren, Indoornik, Keulse Kamp, Lakemond (deels), Leedjes, Lijnden, Loenen, Raayen, Reeth, Snodenhoek en Wolferen.

Estia Uitvaarten, uitvaartverzorging HeterenBegraafplaats Heteren

Begrafenis of crematie

Een crematie is mogelijk in de Heteren.

Crematorium Heteren FineVita is een crematorium voor kleinschalige, persoonlijke en waardige crematies. Men kan hier terecht voor een stille crematie (een crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden) of voor een crematie Intime (een kleine groep nabestaanden begeleidt de overledene naar het crematorium) . Crematorium Heteren is gelegen op Bedrijventerrein ‘Poort van Midden Gelderland’, Polderstraat 1a
te Heteren.

In de omgeving van Heteren liggen o.a.:

Begraafplaats en Crematorium Moscowa, Waterbergseweg 18 te Arnhem.
Ten noorden van Arnhem ligt Begraafplaats en Crematorium Moscowa. Naast grafvelden zijn er strooivelden en columbaria (urnenmuren), maar ook urnengraven en vrijstaande urnen.

Crematorium Jonkerbos te Nijmegen
Crematorium Jonkerbos ligt naast begraafplaats Jonkerbos. Het crematorium beschikt over twee aula’s. In de Boszaal is ruimte voor 135 zitplaatsen. In de intieme Jonkerzaal zijn 35 zitplaatsen.

DELA crematorium en uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen
Het crematorium beschikt over vier rouwkamers. Nabestaanden die veel bij de overledene willen zijn kunnen gebruik maken van de 24-uurs kamer. Waalstede beschikt over twee aula’s waarvan de grootste een capaciteit heeft van 150 zitplaatsen en 250 staanplaatsen. De kleine aula biedt ruimte voor dertig personen.

Yarden Uitvaartcentrum en Crematorium Beuningen & Rijk van Nijmegen
Het is een groot crematorium dat ook beschikt over een eigen uitvaartcentrum.
Het crematorium heeft de beschikking over twee aula’s. In de grote aula kunnen tot 400 mensen. Er is ruimte voor 175 zitplaatsen. De kleine aula is ruimte voor maximaal vijftig personen. Er zijn 3 opbaarkamers.

Een begrafenis in Heteren is mogelijk op de:

De Algemene Begraafplaats, Achterstraat/Polderstraat te Heteren

Kerkelijke begraafplaats NH-Kerk, Kastanjelaan 14 te Heteren

RK Begraafplaats, Kerkplein 2 te Heteren

Uitvaartcentrum locaties 

Een opbaring kan in veel gevallen thuis. Mocht een opbaring niet thuis zijn dan kan er gebruik worden gemaakt van een uitvaartvaartcentrum.

Afscheidsbijeenkomst locaties 

Een afscheidsbijeenkomst kan overal worden gehouden, dus neem de tijd om een locatie te kiezen die de overledene recht doet. Dit kan natuurlijk in de aula van het crematorium of in een uitvaartcentrum, maar tegenwoordig zijn er veel meer opties. Er kan ook gekozen worden voor een andere locatie, een locatie waarmee u of de overledene verbonden bent of een bijzondere herinnering aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant of natuurgebied. Er zijn ook tal van historische gebouwen die zich hier goed voor lenen bijvoorbeeld kastelen en kloosters. Ook kun je kiezen voor het clubhuis van de sportvereniging, een kroeg of theater. Zelfs gewoon thuis of in eigen tuin. De belangrijkste vraag is of er genoeg ruimte is voor alle bezoekers. Er is vaak meer mogelijk dan er meestal gedacht wordt. Wanneer er specifieke wensen zijn op dit gebied, maak deze dan vooral kenbaar.

Condoleance locaties 

Nabestaanden kunnen de condoleance helemaal naar eigen wens en smaak invullen. De meeste condoleances worden, net als de uitvaartplechtigheid gehouden in een traditionele uitvaartlocatie.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere locatie te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. U kunt vaak een dag(deel) reserveren.

Natuurlijk kan een condoleance ook thuis of in eigen tuin gehouden worden. Dat is heel persoonlijk en men hoeft geen rekening te houden met de duur van de condoleance. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er veel moet worden geregeld.

Uitvaartverzorging Gemeente Overbetuwe

Naast uitvaartverzorging in de gemeente Overbetuwe, waaronder Heteren valt, begeleid ik onder andere ook uitvaarten in andere gemeenten  zoals Arnhem, Lingewaard, Neder-Betuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen en Westervoort. Estia Uitvaarten is gevestigd in de gemeente Arnhem. Maar in principe strekt het werkgebied van Estia Uitvaarten zich uit tot heel Nederland. Ik volg zo veel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Ik verzorg voor u de begrafenis of crematie in de gemeente Overbetuwe, ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent.