Met hart en ziel

Mijn visie

Estia, een naam die perfect past bij mijn filosofie. Ik ben Francine Oldenhuizing, eigenaresse en het vaste gezicht van Estia Uitvaarten. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger. Samen met een vast team van uitvaartspecialisten verzorg ik de uitvaarten. Ik heb een persoonlijke benadering en neemt rust en tijd voor het realiseren van een uitvaart, zodat nabestaanden voelen dat ze dat niet alleen hoeven doen. Het creëren van geborgenheid, bestaande uit troost, vertrouwen en veiligheid, is belangrijk in de periode na een overlijden. Daar is ook vaak de meeste behoefte aan.

Denken in mogelijkheden

Door te denken in mogelijkheden creëren we samen een uitvaart die past bij het leven van de overledene.

Ik adviseer graag wanneer keuzes moeten worden gemaakt. Ontzorg graag zodat er voor de naasten alle gelegenheid is om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van een dierbare. Zo ontstaat een gedenkwaardige en troostrijke uitvaart.

Kinderen betrekken

Ik ben er als het gaat om de creatieve input van de uitvaart, de leiding achter de schermen en de persoonlijke begeleiding van naasten.  Kinderen zijn in deze periode ook belangrijk. Kinderen staan midden in het leven, maar ook zij krijgen te maken met de dood. In overleg met de naasten betrek ik kinderen graag zo veel mogelijk bij een uitvaart. Juist voor kinderen is het belangrijk om gehoord en gezien te worden. Om afscheid te nemen op een manier die bij hen past.

Met hart en ziel

Ik voel mij met hart en ziel betrokken bij het wel en wee van mensen. In het bijzonder wanneer er verdriet is en mijn oprechte aandacht uitgaat naar de naasten. Als uitvaartverzorgster wil ik er voor de mensen zijn, een bepaalde geborgenheid scheppen. Ik probeer om op gepaste afstand dichtbij te zijn. Een gedenkwaardig afscheid is een afscheid dat als een dankbare troostrijke herinnering voortleeft. En daar ga ik voor… met hart en ziel!

Francine Oldenhuizing