Thuis in uitvaarten

Onze werkwijze en werkgebied

Voor Estia Uitvaarten betekent uitvaartverzorging luisteren naar uw verhaal; wat is er gebeurd? Met alle ruimte en rust voor bijbehorende emoties. Ik ga met u in gesprek over wensen en mogelijkheden. Ik luister, adviseer en begeleid u, zodat u het gevoel heeft het niet alleen te moeten doen.

Estia Uitvaarten staat open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen. Die diversiteit in mensen maakt ons werk bijzonder. In elke situatie zoek ik samen met u naar een uitvaart waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Estia Uitvaarten is gevestigd in de gemeente Arnhem. Maar in principe strekt het werkgebied van Estia Uitvaarten zich uit tot heel Nederland. Ik volg zoveel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart.

Estia Uitvaarten werkgebied Arnhem

Estia Uitvaarten is heeft als werkgebied voornamelijk Arnhem en omgeving. De gemeente Arnhem omvat naast de gelijknamige stad de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en ‘t Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen.

Behalve in het werkgebied Arnhem en omgeving weet ik ook in de onderstaande gemeenten goed de weg.

  • Gemeente Overbetuwe, waartoe behoren: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Loenen, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten en de buurtschappen Aam, Bredelaar, Eimeren, Indoornik, Keulse Kamp, Lakemond (deels), Leedjes, Lijnden, Loenen, Raayen, Reeth, Snodenhoek en Wolferen.
  • Gemeente Lingewaard, waartoe behoren: Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen, het ‘dorp in de stad’ Het Zand, en de buurtschappen Baal, Bergerden, Boerenhoek, De Pas (Bemmel), De Pas (Doornenburg), Doornik, Flieren, Hoeve, Honderd Morgen, Hulhuizen, Kapel, Kommerdijk, Looveer, Sterreschans, Vossenpels, West-Pannerden, Zandheuvel en Zandvoort.
  • Gemeente Renkum, waartoe behoren:Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze en de buurtschap Kievitsdel.
  • Gemeente Rheden, waartoe behoren: De Steeg, Dieren, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Spankeren en Velp en de buurtschappen Elleburg en Worth-Rheden.
  • Gemeente Rozendaal, waartoe behoren: Buurtschap Imbosch, Roozendaal en Terlet.
  • Gemeente Westervoort.
  • Gemeente Wageningen; waartoe behoren: Wageningen en de buurtschappen Nude (deels) en Wageningen-Hoog.
  • Gemeente Neder Betuwe, waartoe behoren: Dodewaard, Echteld, Kesteren, Ochten, Opheusden en IJzendoorn.

Gemeente RhedenEstia Uitvaarten, gemeente Rheden

Gemeente Rozendaal

Gemeente Wageningen

Gemeente Westervoort