Alles kan, niets is vastomlijnd.

Uitvaartverzorging Arnhem

Een uitvaartverzorging Arnhem nodig? Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing, gediplomeerd (dementievriendelijke) uitvaartverzorger en in deze kwetsbare periode verzorg ik graag de uitvaart voor u, in alle rust en naar uw wensen. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik adviseren en de uitvaart regelen (24 uur per dag). Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen een persoonlijke uitvaart.

In de bijzondere tijd rond overlijden en afscheid loop ik met u mee op het pad van keuzes maken, verdriet mogen ervaren en liefdevol het leven afronden.

Integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen is heel belangrijk. U wordt gedurende de hele periode dan ook door mij begeleid. Eén gezicht, één aanspreekpunt. Laat mij uw gids zijn in de dagen tot en met de uitvaart, zodat u alle gelegenheid heeft om op uw manier afscheid te nemen.

De gemeente Arnhem omvat naast de gelijknamige stad;
de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en ‘t Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen.

Dementievriendelijke uitvaartverzorger - Francine OldenhuizingFrancine Oldenhuizing
Tel: 06-43877077

Estia Uitvaarten. uitvaart ArnhemUitvaartcentrum de Boerderij

Opbaring locaties Arnhem

Een opbaring kan in veel gevallen thuis. Mocht een opbaring niet thuis zijn/kunnen dan kan er gebruik worden gemaakt van een andere locatie zoals een sportkantine, molen of uitvaartvaartcentrum. Zo kan er voor een uitvaartverzorging Arnhem gebruik worden gemaakt van de volgende uitvaartcentra: De monumentale boerderij van Uitvaartcentrum Moskowa, DELA Uitvaartcentrum Arnhem, Monuta Arnhem of Kramer Uitvaartverzorging in Arnhem. Een uitvaart in Arnhem biedt veel mogelijkheden.

Afscheidsbijeenkomst locaties Arnhem

Een afscheidsbijeenkomst kan overal worden gehouden, dus neem de tijd om een locatie te kiezen die de overledene recht doet. Dit kan natuurlijk in de aula van het crematorium of in een uitvaartcentrum, maar tegenwoordig zijn er veel meer opties. Er kan ook gekozen worden voor een andere locatie, een locatie waarmee u of de overledene verbonden bent of een bijzondere herinnering aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restaurant of natuurgebied. Er zijn ook tal van historische gebouwen die zich hier goed voor lenen bijvoorbeeld kastelen en kloosters. Ook kun je kiezen voor het clubhuis van de sportvereniging, een kroeg of theater. Zelfs gewoon thuis of in eigen tuin. De belangrijkste vraag is of er genoeg ruimte is voor alle bezoekers. Er is vaak meer mogelijk dan er meestal gedacht wordt. Wanneer er specifieke wensen zijn op dit gebied, maak deze dan vooral kenbaar. Indien gewenst kunnen er ook foto’s gemaakt worden als van de overledene.

Condoleance locaties Arnhem

Nabestaanden kunnen de condoleance helemaal naar eigen wens en smaak invullen. De meeste condoleances worden, net als de uitvaartplechtigheid gehouden in een traditionele uitvaartlocatie. De meeste uitvaartcentra in Arnhem beschikken over faciliteiten die het mogelijk maken om een uitgebreide catering aan te bieden.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere locatie te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. U kunt vaak een dag(deel) reserveren. U kunt bijvoorbeeld denken aan Brasserie de Boerderij,  Landgoed Groot Warnsborn of een andere mooie locatie in Arnhem.

Natuurlijk kan een condoleance bij een uitvaart in Arnhem ook thuis of in eigen tuin gehouden worden. Dat is heel persoonlijk en men hoeft geen rekening te houden met de duur van de condoleance. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er veel moet worden geregeld.

Estaia Uitvaarten-Natuurbegraafplaats Koningsakker ArnhemNatuurbegraafplaats Koningsakker

Natuurbegraafplaatsen Arnhem

Natuurbegraafplaats Koningsakker. Sportlaan, Arnhem

Koningsakker is een uniek project in Europa. De zusters Trappistinnen ontwikkelen in de schaduw van hun abdij Koningsoord een natuurbegraafplaats. De voormalige maisakkers zullen de komende tijd veranderen in een prachtig natuurgebied, dat open staat voor iedereen. Met hun leven dat zich grotendeels in de stilte van gebed, aandacht en arbeid afspeelt, zijn de zusters als ‘stille wachters’ bij de begraafplaats betrokken. Koningsakker biedt begraafplaatsen aan met blijvend grafrecht. Ook het plaatsen van een urn gaat tot de mogelijkheden behoren.

Natuurbegraafplaats Heidepol. Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem

U bent vrij om zelf uw eigen plek te kiezen op Heidepol. U koopt het grafrecht voor eeuwig. Op het graf komt geen gedenksteen, alleen een houten schijf met een naam. Het gebied heeft een oppervlakte van 17 hectare, met een rijke variatie aan bomen, planten en dieren.

Crematorium Arnhem

In Arnhem is dit Begraafplaats & Crematorium Moscowa. In crematorium Moscowa vind je de Lindenzaal voor crematieplechtigheden en de Berkenzaal voor begrafenisplechtigheden. Er kan worden gekozen om alleen de crematie hier te laten plaatsvinden.

Crematorium Heteren FineVita

Afscheid nemen van een dierbare op een persoonlijke en kleinschalige wijze is mogelijk bij FineVita. De crematie vindt plaats in een kleinschalig en sfeervol crematorium op een goed bereikbare locatie. Dit crematorium is comfortabel, rolstoeltoegankelijk en biedt ruimte aan maximaal 25 personen.

 

In de omgeving van de gemeente Renkum zijn nog diverse andere crematoria, zoals crematorium: (Klik op de naam om naar de website te gaan.) Beuningen Rijk van Nijmegen; De Omarming in Zutphen; Jonkerbos in Nijmegen; Dieren in Dieren; Waalstede in Nijmegen.

De begraafplaatsen van Arnhem en omstreken:

Begraafplaats Moscowa. Waterbergseweg 18, 6815 AP Arnhem
Algemene Begraafplaats ’t Heijlige Lant. Rijksweg 80, 6921 AD Duiven
Rooms Katholieke Begraafplaats Lucaskerkhof, Rijksweg West 54a te Elde
Protestants Kerkhof Bonifatiuskerk, Huissensedijk 10 te Elden
Begraafplaats De Hoeve. Hoeve 15, 6851 ER Huissen
Oorlogsbegraafplaats van het Gemenebest Arnhem. Van Limburg Stirumweg 6861 WL Oosterbeek
Algemene Begraafplaats Noord en Zuid. Van Limburg Stirumweg 35, 6861 WL Oosterbeek
Oude Begraafplaats. Fangmanweg 21, 6862 EH Oosterbeek
Begraafplaats ‘Onder de Bomen’. Onder de Bomen, 6871 CG Renkum
Algemene Begraafplaats ‘Harten’. Hartenseweg, 6871 NB Renkum
Algemene Begraafplaats Heiderust. Lentsesteeg 21, 6991 JC Rheden
Algemene Begraafplaats Rosendael. Rosendael 2, 6891 DA Rozendaal
Vredenoord, Hervormde gemeente. Kemperbergerweg 611, 6816 RT Schaarsbergen
Oude Begraafplaats. Reinaldstraat 20, 6883 HN Velp
R.K.Begraafplaats. Bergweg 11, 6881 LL Velp
R.K.Begraafplaats. Dorpstraat 107, 6931 BG  Westervoort
Algemene Begraafplaats. Kerkstraat, 6930AA Westervoort

Bijzondere begraafplaatsen Arnhem

Nationaal Verstrooiterrrein Delhuyzen
Vrijland Veteranen landgoed, Koningsweg 31 in Schaarsbergen

Uitvaartverzorging Arnhem

Naast uitvaartverzorging in Arnhem begeleid ik onder andere ook uitvaarten in gemeenten rondom Arnhem zoals Lingewaard, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen en Westervoort. Estia Uitvaarten is gevestigd in de gemeente Arnhem. Maar in principe strekt het werkgebied van Estia Uitvaarten zich uit tot heel Nederland. Ik volg zo veel mogelijk uw wensen of die van de overledene en dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de plek van de uitvaart. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Ik verzorg voor u de begrafenis of crematie in Arnhem. Ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent.